Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ. ΔΑΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού "Μαζί με Όραμα" κ. Δάλλας Δημήτριος, έπειτα απο επαφή που είχε με τον εκπρόσωπο του Συνεταιρισμού Αγροτών Κηπευτικών Μεγάρων κ. Παπαβασίλη Γεώργιο, απέστειλε επιστολή προς τον δήμαρχο Μεγαρέων κ. Σταμούλη με την οποία έθεσε στη διάθεση των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου αγροτικά μηχανήματα επαγγελματικού επιπέδου για την απολύμανση εξωτερικών δημόσιων χώρων.
Ο κ. Δάλλας παρευρέθηκε σε συνάντηση την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου η κίνηση αυτή έγινε αποδεκτή από την δημοτική διοίκηση. Εντός των προσεχών ημερών οι απολυμάνσεις θα ξεκινήσουν, όπως διαμήνυσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Καράμπελας στους παρευρισκόμενους της συνάντησης.
Ακολουθεί η επιστολή:
 
Προς:
Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Σταμούλη Γρηγόριο
Κοινοποίηση:
Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
Μέγαρα, 1 Απριλίου 2020
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε
Λόγω της δύσκολης και πρωτοφανούς κατάστασης που βρίσκεται η χώρα μας απο την απειλή του αόρατου εχθρού που ονομάζεται κορονοϊός, ως Δημοτικός Σύμβουλος πήρα την πρωτοβουλία να έρθω σε επαφή με συναδέλφους μου απ' τον Συνεταιρισμό Αγροτών Κηπευτικών Μεγάρων για την δωρεάν διάθεση εξοπλισμένων αγροτικών ελκυστήρων με ραντιστικά επαγγελματικής χρήσης ώστε να βοηθήσουμε και εμείς στο ελάχιστο για την απολύμανση ανοιχτών κοινοχρήστων χώρων του Δήμου μας.
Με εκτίμηση,
Δάλλας Δημήτριος
Δημοτικός Σύμβουλος Μεγαρέων
με το δημοτικό συνδυασμό “Μαζί με Όραμα”