Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΝΕΤΑΣ

Δελτίο Τύπου
Στις πρόσφατες δημοτικές και κοινοτικές εκλογές η Κινέτα για πρώτη φορά εξέλεξε κοινοτικούς συμβούλους καθώς από τις αρχές του 2017 είναι και επίσημα τοπική κοινότητα. Δικαιώθηκε ένας αγώνας πολλών ετών και δόθηκε ικανοποίηση σε όσους κατοικούν στην πανέμορφη περιοχή του δήμου μας και την αγαπούν.
Οι κοινοτικοί σύμβουλοι δίνουν τον δικό τους αγώνα και ως εκλεγμένοι από την τοπική κοινωνία έχουν την θεσμική εξουσιοδότηση να ενεργούν για τα συμφέροντα της. Ο κ. Σταμούλης ξεχνά ότι ο λαός πρόσφατα έδωσε την εντολή του και τοποθέτησε πέντε άξιους ανθρώπους σε θέσεις ευθύνης. Αντί να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στο θεσμό του τοπικού συμβουλίου φροντίζει να τους καπελώνει εντέλλοντας «εθελοντές» να αντιπροσωπεύουν τον ίδιο και την παράταξη του και να επιτηρούν το έργο των εκλεγμένων με νόμιμες διαδικασίες κοινοτικών συμβούλων.
Τα παραπάνω προκύπτουν από δημοσίευση μίας «εθελόντριας» σε διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης η οποία ευχαριστεί τον δήμαρχο που της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει «εθελοντικά» και να μεταφέρει τα προβλήματα της Κινέτας προκειμένου να επιλυθούν. Μάλιστα ανακοινώνει στο τέλος ότι θα βρίσκεται στα γραφεία της Κοινότητας καθημερινά πλην Σαββάτου και Κυριακής!
Οι προσφάτως εκλεγμένοι από το λαό της Κινέτας κοινοτικοί σύμβουλοι είναι ενοχλημένοι και καταγγέλουν το γεγονός ότι ένας μη αιρετός παρουσιάζεται ως αντικαταστάτης ή και υπεράνω του θεσμικού οργάνου που νόμιμα αντιπροσωπεύουν. Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Μαζί με Όραμα” κ. Κλεάνθης Βαρελάς έκανε ειδική αναφορά για το θέμα στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 28ης Νοεμβρίου 2019 στη συζήτηση των προ της ημερήσιας διάταξης θεμάτων.
Η πρόεδρος και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου της Κινέτας αγωνίζονται καθημερινά ενάντια στις συνθήκες που έχουν προκύψει μετά τις φυσικές καταστροφές. Οι κάτοικοι της Κινέτας έχουν, όπως όλοι οι δημότες του δήμου Μεγαρέων, εκλέξει δημοτικούς συμβούλους που είναι σε θέση να ακούσουν κάθε τους πρόβλημα. Οι μεσίτες και οι αυτόκλητοι είναι παρείσακτοι.

Εκ του γραφείου Τύπου του δημοτικού συνδυασμού “Μαζί με Όραμα”