Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Εγκαινία εκλογικού κέντρου Μεγάρων: ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΑΝΘΗ ΒΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»


Εκατοντάδες κόσμου παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου των Μεγάρων του συνδυασμού μας κατακλύζοντας την περιοχή και εδραιώνοντας την πεποίθηση ότι ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Κλεάνθης Βαρελάς θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Μεγαρέων.
Η πολυπληθής παρουσία στέλνει αισιόδοξα μηνύματα νίκης του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» και την ανάγκη να στηριχτεί ο Δήμος σε μια νέα διοίκηση, με νέους ανθρώπους και νέες ιδέες.
Στην ομιλία του ο κ. Κλεανθης Βαρελάς απηύθηνε εγκάρδιο χαιρετισμό σε όλους και τις ευχαριστίες σε όσους τον στήριξαν να δημιουργήσει μια δημοκρατική παράταξη που στην κάλπη της 26ης Μαΐου θα εκφράσει τη μεγαλύτερη μερίδα των πολιτών και ως διοίκηση θα εκφράσει όλη την κοινωνία χωρίς εξαιρέσεις.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Βαρελάς αναφέρθηκε στη χαμένη πενταετία της σημερινής δημοτικής αρχής του κ. Σταμούλη ο οποίος ζημίωσε τον τόπο με την στασιμότητα και την ανυπαρξία ουσιαστικών έργων, και απογοήτευσε ολους όσους τον εμπιστεύτηκαν για καλύτερες ημέρες που ποτέ δεν ήρθαν.
«Αξίζουμε καλύτερα» ανέφερε χαρακτηριστικά και πολλάκις υπογραμμίζοντας το σύνθημα που θα πρεπει να ριζωθεί στο μυαλο όλων μας και με αυτό να οδηγηθούμε προς την κάλπη. Με οδηγό το ήθος, την εντιμότητα, την ανιδιοτέλεια και την αγάπη για τον τόπο ο Δήμος θα αλλάξει όχι απλά σελίδα αλλά κεφάλαιο, σε έναν δρόμο ανάπτυξης και ευημερίας.
Ο κ. Βαρελάς δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει στον κόσμο που παρευρέθηκε ότι ως δημοτικός σύμβουλος κατέθεσε σωρεία προτάσεων κάποιες από τις οποίες ψηφίστηκαν και υιοθετήθηκαν από τη διοίκηση, αποδεικνύοντας αφενός την απουσία ιδεών και οράματος, αφετέρου την χρησιμότητα και την ανάγκη για εφαρμογή.
Οι κοινωνικοί αγώνες θέλουν μπροστάρη το δήμαρχο και ο κ. Βαρελάς δεσμεύτηκε ενώπιον όλων ότι θα αγωνιστεί για να εξαλείψει όλες τις απειλές που καλλιεργήθηκαν επι διοίκησης Σταμούλη και αιωρούνται ακόμα όπως τα ορυχεία βωξίτη, το ΧΥΤΥ και το καλώδιο υπερυψηλής τάσης.
Τέλος έγινε η παρουσίαση των 70 συνολικά υποψηφίων συμβούλων που ήδη αγωνίζονται για να βρεθεί ο συνδυασμός «Μαζί με Όραμα» στην πρώτη θέση και ο Δήμος Μεγαρέων εκεί που του αξίζει.

Εκ του γραφείου Τύπου
Μαζί με Όραμα»
Δημοτικός Συνδυασμός για το δήμο Μεγαρέων
Υποψήφιος Δήμαρχος Κλεάνθης Βαρελάς