Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ. ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ «ΚΑΛΑ» ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΥΣ

Πριν λίγες ημέρες στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου συζητούνταν το θέμα των προσλήψεων προσωπικού στο δήμο εν μέσω προεκλογικής περιόδου.
Ο δήμαρχος κ. Σταμούλης εμφανώς έχει θέσει τους στόχους του και προχωρά ακάθεκτος προς την επίτευξή τους, αδιαφορώντας για όσα του καταλογίζει η αντιπολίτευση, όσο σημαντικά και αν είναι αυτά και κυρίως όταν αφορούν στο εξαγόμενο πολιτικό ήθος των πράξεων του.
Η απερχόμενη δημοτική διοίκηση, κουρασμένη και ταλαιπωρημένη από τις αλλεπάλληλες φωτογραφίσεις των υποχρεωτικών καθημερινών έργων της και την προώθηση αυτών με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φρόντισε να εκμεταλλευτεί ψηφοθηρικά την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έχει κηρυχθεί ο δήμος Μεγαρέων. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο δήμος μας και οι δημότες βιώνουν μία εκτάκτως βάναυση κατάσταση από 1 η Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα απαρχής της οπισθοδρόμησης για τον τόπο μας, όπου ο κ. Σταμούλης πραγματοποίησε το πολυπόθητο όνειρό του να γίνει δήμαρχος.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 22 Μαρτίου, τελευταία εργάσιμη ημέρα της εβδομάδας για το δημόσιο, δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια προκήρυξη για την πρόσληψη 11 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Το χρονικό όριο κατάθεσης των αιτήσεων ήταν στις 26 Μαρτίου με τρεις ημέρες αργιών να μεσολαβούν!
Είναι εμφανές ότι ο κ. Σταμούλης, βλέποντας την πολιτική του κατάρρευση, προσπαθεί να κρατηθεί από ένα κομμένο σχοινί. Εκμεταλλευόμενος την ανάγκη ορισμένων συμπολιτών μας για εργασία και προφανώς εκτιμώντας ότι η μεγαλύτερη μάζα ανέργων που θέλουν να κάνουν αίτηση δεν θα προλάβουν να δουν την προκήρυξη, αναζητά πολιτικά σωσίβια. Εισήλθαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο από τις 26 Μαρτίου. Έχουμε τη δυνατότητα να στείλουμε στον κάλαθο των πολιτικών απορριμμάτων τακτικές που ανήκουν στο παρελθόν τις οποίες κατά κόρον χρησιμοποίησε ο κ. Σταμούλης της πενταετούς θητείας του.
Είναι στο χέρι όλων μας να γυρίσουμε την πλάτη στον οποιοδήποτε έχει καταθέσει τα πολιτικά του διαπιστευτήρια χρησιμοποιώντας πρακτικές «τακτοποίησης» δικών του παιδιών με παράλληλη αναζήτηση ψήφων. Ο δημοτικός συνδυασμός «Μαζί με Όραμα» καταδικάζει κάθε ενέργεια και πρακτική που δεν συνάδει πλήρως με τις αρχές της διαφάνειας και της αξιοκρατίας. Προχωράμε όλοι «Μαζί με Όραμα» για τα Μέγαρα, τη Νέα Πέραμο και την Κινέτα.

Εκ του γραφείου τύπου "Μαζί με Όραμα"
Δημοτικός Συνδυασμός για το Δήμο Μεγαρέων
Υποψήφιος Δήμαρχος Κλεάνθης Βαρελάς #mazimeorama